Cashback 550 kr
Artikelnummer: 1044975

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

Objektivet som passar till nästan allt

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 10x zoom i ett enda objektiv
 • Effektiv bildstabilisering
 • Tyst, snabb och effektiv autofokus
10 490 SEK

Canon Lens Cashback

Just nu får du 550 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Canon. För att ta del av erbjudandet registrerar du ditt köp på Canons hemsida. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 31/7 - 2024.
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Detta objektivet täcker de flesta brännvidder som du kan tänkas använda, alla brännvidder mellan 24 och 240mm – allt i ett enda objektiv. Detta passar bra för dig som fotograferar allt från landskap, Lifestyle, porträtt eller fågel och sport på långt avstånd. Den effektiva bildstabiliseringen och blixtsnabba autofokusen ser till att du får skarpa bilder.

Fördelar

 • 10x zoom i ett enda objektiv (24-240mm)
 • Effektiv bildstabilisering (motsvarande 5-steg)
 • Tyst, snabb och effektiv autofokus
 • RF-Mount för maximal prestanda på Canons spegellösa fullformatskameror
 • Focus/kontroll-ring

10x zoom i ett enda objektiv (24-240mm)

Med brännviddsintervallet 24-240mm får du 10x zoom vilket gör att du klarar de flesta situationer med ett enda objektiv. Detta är perfekt för dig som inte vill bära runt på massor av tunga objektiv utan vill ha en enda lösning samt är perfekt på exempelvis resor eller fotograferingar där avståndet kan variera kraftigt.

Effektiv bildstabilisering (motsvarande 5-steg)

Bildstabiliseringen har mätts upp till motsvarande 5-steg vilket innebär att kameraskakningar reduceras kraftigt och du kan fotografera på långsammare slutartider än vad som tidigare varit möjligt. Bildstabiliseringen ger en stor skillnad när du filmar då den arbetar effektivt och tyst samt du får jämna och följsamma filmklipp.

Snabb och effektiv autofokus

Canon RF RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM har Nano USM autofokus som kombinerar de bästa fördelarna av STM- och USM teknikerna och tillsammans med Canons Dual Pixel CMOS autofokus får du en tyst, snabb och effektiv autofokus som du kan lita på.

RF-Mount för maximal prestanda på Canons spegellösa fullformatskameror

Detta objektivet passar på Canons spegellösa fullformatskameror med RF-fattning och är konstruerad därefter med det exakta avståndet som krävs för optimal funktion och prestanda. Detta gör att du inte behöver ha någon adapter till din spegellösa Canon fullformat.

Levereras med

 • Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM
 • Objektivlock E-72II
 • Bakre objektivlock
 • Användarmanual
Bra att veta! I Premium Kit ingår ett UV-filter som skyddar objektivet och ett motljusskydd för att minimera reflektoner och ströljus.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn