Nyhet
Artikelnummer: 1101080

Canon RF 35mm f/1,4L VCM

Flexibelt och ljusstarkt hybridobjektiv för film och stillbilder

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Snabb och exakt autofokus
 • Minsta fokusavstånd på 28cm
 • Vädertätad konstruktion
23 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

För alla med kreativt arbete ger hybridobjektivet RF 35mm f/1,4L VCM den flexibilitet som behövs för att nå nya artistiska nivåer och använda blandade media. Det här är ett enda objektiv, som fungerar som två, och ingår som en del av ett växande sortiment. Det är det enda fasta RF-objektivet med en speciell bländarring för film. Objektivet har också en 11-bladig bländare som ger mjuka, suddiga områden för att separera objekt från bakgrund eller förgrund. Och minimal bildvinkelförändring hjälper filmare undvika visuella distraktioner när de drar fokus från ett objekt till ett annat. Hybridobjektivet ger en smidig upplevelse både för stillbilder och för rörliga bilder, vare sig det gäller evenemang som bröllop eller dokumentärer i gatumiljö.

Fördelar

 • Snabb och exakt autofokus
 • Minimal bildvinkelförändring
 • 11 bländarlameller för vacker bokeh
 • Speciell bländarring för film
 • Minsta fokusavstånd på 28cm
 • Vädertätad konstruktion

Skapa extra kreativa uttryck

Det finns inga begränsningar för kreativa målsättningar, oavsett inramning eller miljö. När vidvinkel behövs – för att till exempel ta en gruppbild på ett event eller reportagebilder på gatan – ger brännvidden 35mm en bra avvägning i rätt perspektiv. Bländare f/1,4 kan användas för att få kontroll över skärpedjupet, och garanterar briljanta, kreativa prestationer även i svagt ljus. Även under den gyllene timmen, för nattliga skylines eller svagt upplysta evenemang. Tack vare designen i det fasta objektivet RF 35mm F1.4L VCM kan också både främre och bakre filter användas för att skapa extra kreativa uttryck.

Framtaget med fotojournalister och innehållsskapare i åtanke

Objektivet är framtaget med tanke på fotojournalister och innehållsskapare, som därför inte behöver oroa sig för att missa flyktiga ögonblick. Den snabba nanoultraljudsmotorn, kombinerad med ännu snabbare VCM-teknik (Voice Coil Motor), levererar snabb och exakt fokusering allt eftersom scenerna rullas upp – användbart vid snabb tagning av stillbilder eller livliga objekt som barn eller husdjur, eller för att utan problem fånga händelserna på film. Den speciella objektivringen och en anpassningsbar funktionsknapp gör dessutom att fotografer och filmare kan fortsätta fördjupa sig i händelserna när de justerar inställningarna.

Levereras med

 • RF 35mm F1.4L VCM
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn