Trådutlösare RS-80 N3

Canon Trådutlösare RS-80 N3

Artikelnummer: 15917

En liten och smidig fjärrkontroll med en räckvidd på 0,8 meter som motverkar skakningsoskärpa.

695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Fjärrutlösare med 80 cm kabel som förhindrar skakningsoskärpa med superteleobjektiv, vid makrofotografering och med långa exponeringstider.

Fjärrutllösarens avtyckare har samm funktioner som kamerans för halvvägs coh hel nedtryckning. Avtryckaren är dessutom låsbar.

Passar bla följande EOS modeller EOS 3/1V/5/D30//1D/1Ds/10D/1DII/20D/1DsII/1DsIIN/7D
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.