Champion Car USB charger FastCharge QC3/PD 36W
Champion Car USB charger FastCharge QC3/PD 36W
Champion Car USB charger FastCharge QC3/PD 36W
Artikelnummer: 1051779

Champion Car USB charger FastCharge QC3/PD 36W

Kraftfull billaddare för två enheter, med QC3 och Power Delivery

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • Uteffekt totalt 36 W
  • USB-A-port med Quick Charge 3.0
  • USB-C-port med stöd för Power Delivery 2.0
199 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ladda mobilen i bilen medan du reser så du kommer fram med fulla batterier. Champion Car USB charger FastCharge är en kraftfull billaddare med dubbla USB-portar för laddning av två enheter samtidigt och stöd för snabba laddtekniker. Från USB-A-porten får du snabbladdning av mobiltelefoner och surfplattor med Quick Charge 3.0. Billaddaren har även en USB-C-port med stöd för Power Delivery 2.0 vilket är kraftfullt nog för riktigt snabb laddning av mobiltelefoner, surfplattor, bärbara spelkonsoler och till och med laptops.

Fördelar

  • QC3/PD/QC4+ kompatibel
  • Volt in :12-24V
  • Volt ut USB-A / QC 3.0: 5V-3A,9V-2A,12V-1.5A
  • Volt ut USB-C / PD: 5V-2,4A,9V-2A,12V-1.5A
  • Ström ut: max. 3A per port, totalt 6A, totalt 36W
  • Färg: Svart
  • Material: Metallhölje

Power Delivery 2.0 – snabb, kraftfull och skonsam laddning

Billaddaren har stöd för Power Delivery (USB-PD) vilket är en laddningsteknik som kan erbjuda riktig snabb och kraftfull laddning till kompatibla enheter. En Power Delivery-laddare kan ladda med en styrka mellan 0,5 W och 100 W beroende på hur mycket effekt som finns i USB-laddaren. 

Till skillnad från andra snabbladdningstekniker känner en laddare med USB-PD automatiskt av hur mycket strömkraft som behövs för den enhet som är ansluten, vilket gör att batteriet inte riskerar att skadas. Använd USB-laddaren tillsammans med kompatibel laddkabel och njut av snabbladdning av din mobiltelefon, surfplatta och andra USB-C-drivna enheter medan du reser. USB-C-uttaget går givetvis bra att använda även för enheter som inte har stöd för Power Delivery.

Snabbladdare för iPhone

iPhone 8 och senare har stöd för snabbladdning och kan med hjälp av Power Delivery-tekniken (USB-PD) dra nytta av en riktigt snabb laddning. Komplettera med en Lightning till USB-C-kabel (säljs separat) för att uppleva en snabbare och mer effektiv laddning av din iPhone.

CE-märkt billaddare

USB-laddaren är liksom alla våra produkter CE-märkt vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn