Cokin P Filter P064 Center Spot violett

Cokin P Filter P064 Center Spot violett

P Filter P064 Center Spot violett

Artikelnummer: 48296
WebblagerFinns i webblager
Butik:
59 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Framhäv det viktiga i bilden
Ett Center Spot-filter använder du när du vill isolera motivet mot bakgrunden genom att göra bakgrunden lätt suddig och används oftas för bröllopsfotografering, porträtt eller stilleben.

Ju kortare brännvidd du använder desto mer synlig blir skillnaden mellan motiv och bakgrund. För att autofokuseringen ska fungera korrekt rekommenderas centrumvägd fokusering och filtrets effekt gör sig oftast bäst med bländare f/5,6-f/8 vilget ger en tillräckligt suddig övergångszoon.

Ofärgade Center Spot-filter skapar oskärpa runt den centrala delen i bilden på ett helt naturligt sätt, vilket gör motivet mer framträdande i bilden.

Grå och färgade Center Spot-filter fungerar på samma vis som ett ofärgat men ger mer karaktäristisk effekt vid sidan av mittpunkten. Intensiteten och kvaliten på motivetsd belysning betonas och blir mer framträdande.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.