P Filterkit Standard Gradual ND

Cokin P Filterkit Standard Gradual ND

Artikelnummer: 1027111
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

P Filterkit Standard Gradual ND
P Filterhållare (ENDAST HÅLLARE)
P Semi Rigid filter pouch P3068 (M)
957 SEK

I filterkitet Gradual ND+ får du tre stycken graduerade ND-filter för fotografering med långa slutartider, tillsammans med en filterhållare för P-systemet.

ND-filter minskar den totala mängden ljus, utan att påverka färgbalansen. Används vid tex. landskapsfotografering, för att återställa balansen mellan en ljus himmel och mörk markyta. Tar fram texturen i molnen och ger en jämn exponering. Progressiv toning från mitten och upp till toppen på filtret.

Detta kit innehåller:

  • 1x GND2-filter – 1 bländarsteg
  • 1x GND4-filter – 2 bländarsteg
  • 1x GND8 Soft filter – 3 bländarsteg
  • 1x filtehållare

OBS. adapterring säljs separat.

Läs ett inlägg i vår blogg om ND-filter och se bildexempel.

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.