TP-300 teleprompter till iPad/Android

DataVideo TP-300 teleprompter till iPad/Android

Artikelnummer: 1010505
  • Ger dig mycket mjuk scrollning av text
  • Ger dig ögonkontakt med din kamera och publik
  • Passar surfplattor med storlekar från 5" upp till 11,6"
5 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Datavideo TP-300

TP-300 teleprompter för iPad/Android är en teleprompter från Datavideo som använder iPad som monitor och styrs med en bluetooth-fjärrkontroll. Telepromptern monteras alltså framför objektivet på din videokamera och texten är endast synlig för den som står framför kameran, på så sätt kan presentatören framför kameran enkelt läsa och och prata samtidigt som hen ser rakt in i kameran.

Beambreaker glas av hög kvalitet sänker f-stop ett steg och motsvarar effekten från ett ND-filter vilket moderna kameror inte har några problem med att kompensera för. Den smarta konstruktionen med tyg baktill gör att den passar så gott som alla kameror på marknaden. Förhöjningar medföljer för anpassning mot optiken på mindre kameror. Kan även användas under kameran då man samtidigt vill kunna använda Chromakey ljusringen CKL-300 från Datavideo. Baktill finns även ett fäste avsett för att kunna montera CF-kort recordern DN-60 från Datavideo.

Med mjukvaran som ingår kan du enkelt e-posta texter eller kopiera och klistra in t.ex. från en hemsida. Resultatet är supermjuk scrollande text. Med passande fjärrkontroll kan man t.ex. justera hur snabbt texten rullar förbi på skärmen.

Mjukvaran ger många möjligheter som

  • Ultramjuk scrollning av text, landskap eller porträttläge
  • Normal eller spegelvänd text
  • Snabbt att hämta in text i mjukvaran med inbyggd klipp och klistra funktion
  • Redigera texten och ändra timing direkt i programmet
  • Kontrollera hastigheten för rulltexten med fjärrstyrningen
  • Välj mellan olika typsnitt, storlek och färg på text och bakgrund
  • Levereras med förhöjningar för att passa in mot optiken på mindre kameror etc

Det går att köpa till en trådlös fjärrkontroll WR-500 för användning med iPad och Android surfplattor (se passande tillbehör). Fjärrkontrollen ansluts via bluetooth och har ett uppladdningsbart batteri som laddas via USB anslutning, du hittar fjärrkontrollen under passande tillbehör. Konstruktionen är gjord för att man ska kunna använda läsplattor med storlekar från 5" upp till 11,6".

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.