15,6" laptop med vinklingsbar 4K UHD-touchskärm

Acer ConceptD 7 Ezel - 15.6" UHD 4K LED, i7, 32GB RAM, 2TB SSD, RTX3000, Win 10

Artikelnummer: 1050916
 • Intel i7-processor
 • 32GB RAM & 2TB SSD
 • NVIDIA Quadro RTX 3000-grafik
 • HDMI, Displayport & Thunderbolt 3/USB C
 • 15,6” 4K UHD-pekskärm
 • Färgrymd på 100 % Adobe RGB
31 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

ConceptD 7 Ezel - 15.6" UHD 4K LED, i7, 32GB RAM, 2TB SSD, RTX3000, Win 10
Laptop stand Elevated Silver
LED Mobile Light L2 + BK15
33 479 SEK
ConceptD 7 Ezel - 15.6" UHD 4K LED, i7, 32GB RAM, 2TB SSD, RTX3000, Win 10
Red Whips 12-pack
SW271C
48 099 SEK
ConceptD 7 Ezel Pro är en 15,6” laptop med minimalistisk design och är tillverkad i ett vitt metallchassi. Det är en bärbar dator framtagen för dig som kreativ skapare med höga krav på prestanda. Den har en Pantone-validerad 4K UHD-skärm med Ezel-gångjärn som ger dig sex olika vinklingslägen. Datorn garanterar dig korrekta färger, en kraftfull processor samt ett grafikkort som ger dig möjlighet att utveckla ditt kreativa skapande, oavsett om det handlar om bild, video, spel eller annat grafiskt material.

Fördelar

 • Skärm med ljusstyrka på hela 400 nits
 • 100 % Adobe RGB och färgkorrekthet enligt Delta E <2
 • Sex olika positionslägen på skärmen
 • Medföljande penna för precisionsritning
 • Vitt metallchassi med fläckbeständig beläggning
 • Optimerad kylning med låg ljudnivå
 • USB-C/Thunderbolt 3 med överföringshastighet på upp till 40 Gbps
 • Batteritid på upp till 7 timmar

ConceptD – med design i fokus

ConceptD är ett koncept som tagits fram för dig som arbetar som kreatör med design och skapande i fokus. Det är produkter som möter kreatörers krav på prestanda, uppfyller behov av korrekta färger och möjlighet att nå din fulla potential. Produkterna går i ljusa nyanser med en unik fläckbeständig beläggning som skyddar mot fläckar och samtidigt ger din dator en mjuk yta som är lätt att rengöra.

Pantone-validerad 4K-skärm

När det kommer till grafiskt skapande ställs det höga krav på skärmen på din laptop. ConceptD 7 Ezel Pro har en 15,6” UHD 4K IPS-skärm med hög detaljåtergivning och en tunn ram som ger dig maximal arbetsyta. Den är Pantone-validerad och har en 100 % Adobe RGB färgrymd med en färgkorrekthet enligt Delta E <2.

Vinklingsbar pekskärm

ConceptD 7 Ezel Pro har patenterade gångjärn som gör att du kan justera skärmen i sex olika lägen. Det här gör det möjligt för dig att använda datorn som en klassisk laptop, i delat läge, flytande läge, stativläge, surfplatteläge eller visningsläge. Det här ger både ökad ergonomi i ditt arbete då du kan vinkla skärmen utefter ditt användningsområde samtidigt som du får en flexibel lösning oavsett var du befinner dig. Den medföljande pennan gör dessutom att du kan använda skärmen som en ritplatta och med 4096 nivåer av tryckkänslighet får du precision i ditt skapande.   


Multitasking när den är som bäst

ConceptD 7 Pro är en riktigt snabb dator som inte tummar på prestandan. Den innehåller 10:e generationens i7-processor, ett Nvidia Quadro RTX 3000-grafikkort, 32GB RAM-minne och 1TB SSD-lagringskapacitet samt PCIe-anslutning och NVMe-funktioner i Raid 0-konfiguration på upp till 2TB. Det här gör att du kan få snabbare dator med möjlighet till multitasking, förhandsgranskning i realtid vid videoredigering eller återge video och 3D-skapelser på upp till 6K.

Flexibla portar

För att smidigt kunna överföra filer eller koppla in externa enheter är denna laptop försedd med flera olika portar. Den har HDMI, Displayport, USB 3.2-portar samt en USB-C/Thunderbolt 3 med överföringshastighet upp till 40 Gbps. Det här gör att du strömförsörja, smidigt kan flytta även de största filerna mellan olika enheter och möjlighet till att ansluta flera skärmar.

Optimerad kylning

Vid hög prestanda och krävande arbetsflöde krävs det också att din dator inte går varm. ConceptD 7 Ezel Pro har den senaste kyltekniken med strategiskt utplacerade högeffektiva fläktar för aerodynamiskt ”flow”. Fläktsystemet hjälper att hålla datorn sval och att komponenter arbetar på korrekt temperatur. Det hjälper också att bibehålla en låg ljudnivå som inte stör ditt arbete även vid tung belastning.

Anslutning att lita på

ConceptD 7 Ezel Pro har stöd för Wifi 6 vilket ger dig snabbare uppkoppling, minimerar fördröjning vid videosamtal och ger dig en bättre spel-, kommunikations- och streamingupplevelse.

Levereras med 

 • Acer ConceptD 7 Ezel - NX.C5DED.004
 • Wacom Stylus Pen CP-923-00B-2
 • Strömadapter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.