Stationär dator i minimalistisk design

Acer ConceptD 500 - i9-9990K, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX4000, Win 10 Pro

Artikelnummer: 1052198
 • Intel i9-processor
 • 32GB RAM & 1TB SSD
 • NVIDIA Quadro RTX 4000-grafik
 • Minimalistiska design i vitt och trä
 • Optimerad kylning med låg ljudnivå
29 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

ConceptD 500 - i9-9990K, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX4000, Win 10 Pro
SW321C
BK 15 + LED RGB Mobile Light L3
51 670 SEK
ConceptD 500 - i9-9990K, 32GB RAM, 1TB SSD, RTX4000, Win 10 Pro
ProArt PA24AC
LEDP260C 2X Office streaming kit
36 770 SEK
En stationär dator med fokus på dina kreativa projekt. ConceptD 500 är tillverkad för att klara av tunga arbetsuppgifter och för att program och projekt ska kunna köra snabbt, stabilt och säkert. Den har en minimalistisk design, rund profil och passar in de flesta moderna studios och kontor. Dessutom har den en rad praktiska egenskaper såsom trådlösladdning, headset-hållare och flexibla anslutningsmöjligheter för att passa just dig. Datorn har en kraftfull grafik som ger dig kreativ frihet inom områden som bild- och videoredigering men också 3D-animering och AI-teknik.

Fördelar

 • Intel i9 med 5GHz, 8 kärnor och 16 trådar
 • Grafik för högupplöst video, 3D-animeringar och AI-teknik
 • Kraft att köra upp till fyra 8K-skärmar via DisplayPort 1.4
 • Chassi med trådlös laddning, headset-hållare och smart kabelhantering
 • Utbyggbar arbetsstation

ConceptD – med design i fokus

ConceptD är ett koncept som tagits fram för dig som arbetar som kreatör med design och skapande i fokus. Det är produkter som möter kreatörers krav på prestanda, uppfyller behov av korrekta färger och möjlighet att nå din fulla potential. Produkterna går i ljusa nyanser med en unik fläckbeständig beläggning som skyddar mot fläckar och samtidigt ger din dator en mjuk yta som är lätt att rengöra.

Ger ditt skapande extra kraft

ConceptD 500 är en kraftfull, snabb och säker dator som inte tummar på prestandan. Den innehåller 9:e generationens i9-processor, ett NVIDIA Quadro RTX 4000-grafikkort, 32GB RAM-minne och 1TB SSD-lagringskapacitet. Det här gör att du kan få snabbare dator som klarar av högre arbetsbelastningar, snabbare inläsningar, effektiv redigering och videoredigering i realtid.

Säker användning

Datorn är försedd med funktioner som är utformade för att skydda din data och dator mot fel. Den har en indikatorlampa för snabb felsökning där en gul lysdiod via strömknappen varnar vid fel. Systemet har också ett inbrottslarm på BIOS-nivå så att användaren vet om enheten har använts av någon obehörig. Dessutom har datorn ConceptD Palette där du kan övervaka systemets processor-, GPU- och minnesanvändning.Grafik för kreativitet

Kreativitet kräver datorkraft att lita på och som presterar kompromisslöst. ConceptD 500 har Quadro RTX-grafik och har utformats och testats specifikt för kreativa arbetsflöden och för att hjälpa dig som designer att arbeta snabbare. Grafiken är också speciellt utformat för VR-miljöer, vilket möjliggör en så detaljerad, verklighetstrogen VR-upplevelse som möjligt.

Flexibla portar

För att smidigt kunna överföra filer eller koppla in externa enheter är datorn försedd med flera olika portar – både på fram och baksidan. Den har bland annat HDMI, DisplayPortar, USB 3.1-portar och USB-C.

Tyst kylning för rätt temperatur

Vid krävande program som rendering och videoproduktion krävs det också att din dator inte går varm. ConceptD 500 har tre kylfläktar som drar in luften genom en främre luftpanel och sedan cirkulerar luften i chassit. Fläktsystemet hjälper att hålla datorn sval och att komponenter arbetar på korrekt temperatur. Det hjälper också att bibehålla en låg ljudnivå som inte stör ditt arbete även vid tung belastning.

Levereras med

 • Acer ConceptD 500 - DT.C03MD.00H
 • Strömadapter
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.