Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

3-i-1 laddningsdocka för trådlös laddning

Mophie 3-in-1 Wireless Charge Pad

Artikelnummer: 1045408
  • Laddar iPhone, AirPods och Apple Watch på samma plats samtidigt
  • Trådlös laddning
  • Snabbladdning optimerat för iPhone
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

3-i-1 trådlös laddningsdocka

Mophies 3-i-1 laddningsdocka laddar trådlöst och smidigt din iPhone, dina AirPods och din Apple Watch samtidigt och på samma plats. Dockan har snabbladdning som är optimerad för iPhone och laddar trådlöst utan att du behöver plocka bort skalet från din telefon. Där finns också en laddningspunkt för dina AirPods och ett ställ att ladda din Apple Watch på.

Fördelar

  • Trådlös laddning
  • Laddar iPhone, AirPods och Apple Watch på samma plats samtidigt
  • Snabbladdning optimerat för iPhone
  • Laddar genom skalet (upp till 3 mm tjocklek)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.