Projektorer

Köp projektor för en större bildupplevelse hos oss på Scandinavian Photo. Vi har produkter från populära varumärken som ViewSonic, Epson, Kingpin och Philips. Här hittar du projektor för kontoret, konferensrummet och vardagsrummet. Välj mellan exempelvis 4K-projektor eller en portabel LED-projektor och enheter med andra smarta funktioner som Bluetooth och WiFi. Köp din nya projektor direkt online eller besök oss i butik.

33 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Bildskärmar & Projektorer
Filtrering
Varumärken
Upplösning
Anslutningar
Projektortyp
Kontrast
Fokus
Ljusstyrka
Keystone horisontell ±
Inbyggd högtalare
Vikt
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.