Bärbar PC

Köp bärbar PC och laptop hos oss på Scandinavian Photo. Vi har flera bärbara datorer från populära varumärken som ASUS, ASUS ProArt och Acer. Söker du en bärbar PC med riktigt högupplöst skärm och kraftfullt grafikkort för foto- och filmredigering eller en lätt och portabel laptop med låg vikt och flexibla gångjärn så har vi rätt dator för dig. Besök oss i butik för att få personlig hjälp eller köp direkt online med snabb leverans.

23 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.