Canon LU-101 Pro Luster A4 260gr 20blad

Canon LU-101 Pro Luster A4 260gr 20blad

LU-101 Pro Luster A4 260gr 20blad

Artikelnummer: 1003866
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Photo Paper Pro Luster är optimerat för användning med Canon PIXMA Pro-fotoskrivarna
  • Exceptionell bildkvalitet och varaktighet
  • Korta torktider, vattentålighet och en blank yta
199 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

LU-101 Pro Luster A4 260gr 20blad
Skärmaskin Titanium 32CM
Fotoram A4 vit
667 SEK
LU-101 Pro Luster A4 260gr 20blad
Functional Form Sax 21cm Svart
Fotoram A4 svart
527 SEK
Det här fina, satinliknande fotopapperet påminner om traditionella papper som används i mörkrum. Det har utformats för professionella fotografer som vill visa sina alster från sina bästa sidor utan att behöva skicka bilderna till ett fotolabb.

Photo Paper Pro Luster är optimerat för användning med Canon PIXMA Pro-fotoskrivarna och ger exceptionell bildkvalitet och varaktighet. När det används med äkta Canon LUCIA- eller ChromaLife100+-bläck förhindrar det att dina foton försämras på grund av gas och ljus, så att du kan ha kvar dina minnen och känna dig trygg med att visa eller sälja dina bilder.

Korta torktider, vattentålighet och en blankare yta än halvglättat papper tack vare papperets ytskikt med fina partiklar. Papperet ger konsekvent bildton och färg oavsett under vilka ljusförhållanden bilden visas, vilket gör att det passar perfekt för studior och utställningar.
Papperets konsekventa bildton och färg bibehålls i alla typer av rumsbelysning, vilket gör att det passar perfekt för studior och fotoutställningar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.