Db

Db, tidigare kända som Douchebag, grundades i Norge 2009 med målet att omdefiniera reseutrustning och göra resandet bättre. Db har ett brett sortiment av ryggsäckar, bärväskor och tillbehör för dig som älskar friluftsliv och resor. Hos oss hittar du väskor, ryggsäckar och inserts från Db som är anpassade för fotoutrustning och packning – perfekt för dig som vill föreviga dina äventyr eller skapa content på resande fot.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Storlek
Storlek
Datorfack
Andra funktioner
Yttermått höjd
Material
Vikt
Yttermått bredd
Typ av förslutning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.