Stativ med tre sugkoppar

Delkin Fat Gecko Triple Mount

Artikelnummer: 1040356
  • Monteras enkelt på fordon eller andra plana ytor
  • Extra säkerhet med tre sugkoppar
  • Klarar av enheter upp till 5kg
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Detta stativet har tre stycken sugkoppar för att monteras på fordon eller andra plana ytor. Stativet klarar enheter upp till 5kg. Delkin Devices Fat Gecko Triple Mount är utformad för att hålla DSLR och videokameror upp till 5kg. Fästet kombinerar ett Fat Gecko Original med ett Fat Gecko Mini-fäste och en glid- och låsdesign garanterar säker montering mellan de två fästena.

Fördelar 

  • Monteras enkelt på fordon eller andra plana ytor
  • Extra säkerhet med tre sugkoppar
  • Klarar av enheter upp till 5kg

Montera stativt med hjälp av kraftiga sugproppar

Genom att kombinera de två i ett fäste har Delkin skapat ett robust fäste som ger tre industriella låssugkoppar för ökad stabilitet. Sugkopparna anpassas till konturerna på släta, icke-porösa ytor. Fästet låses på plats och har sex justerbara punkter, vilket säkerställer att du får fästet i perfekt vinkel för varje montering. Fästet har också ett standard 1/4 "-20 stativhuvud för universell kompatibilitet.

Levereras med 

  • Delkin Devices Fat Gecko Triple Mount
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.