Mavic Air 2 RC Cable (USB Type-C Connector)

DJI Mavic Air 2 RC Cable (USB Type-C Connector)

Artikelnummer: 1048262
149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

USB-C-kabel till DJI Mavic Mini Air 2

Denna kabeln är likadan som ingår när du köper din DJI Mavic Mini Air 2. Kabeln är till för att koppla samman din mobila enhet (USB-C) med fjärrkontrollen och det skadar aldrig att ha en reservkabel.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.