DPA 4060 Core Omni Mic, Normal SPL, Black, 3-pin LEMO
DPA 4060 Core Omni Mic, Normal SPL, Black, 3-pin LEMO
DPA 4060 Core Omni Mic, Normal SPL, Black, 3-pin LEMO
Artikelnummer: 1049785

DPA 4060 Core Omni Mic, Normal SPL, Black, 3-pin LEMO

Rundupptagande myggmikrofon med 3-pin Lemo

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Klarar ljudtryck upp till 134bd
  • Modulärt adaptersystem
  • Extremt robust och pålitlig

Välj variant

5 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
DPA 4060 Core Omni Mic är en serie myggmikrofoner med modulärt adaptersystem för att passa i stort sett alla trådlösa system, oavsett märke. 4060-serien är originalet och den allra första miniatyrmikrofonen som utvecklats av DPA där de använt den bästa tekniken som tidigare endast använts i hörapparater och mätmikrofoner. Myggmikrofonen är designad för användning med trådlösa system på teatrar, i television eller stängda instrument och är verkligen liten och diskret. Tack vare sin lilla storlek och sin rundupptagande karaktär behöver inte mikrofonen riktas rakt mot ljudkällan för att bibehålla en god ljudkvalitet.

DPA 4060 Core utvecklades för att klara de tuffaste förhållandena. De innehåller ett förpolariserat kondensorelement med en diameter på 5,4 mm med ett vertikalt membran. Detta unika dubbla ventilationsskyddssystem gör mikrofonerna mycket tåliga mot fukt och svett. Mikrofonerna är också utformade med en Kevlar-förstärkt kabelavlastning som är gjord för att stå emot vridningar, böjningar och drag som ingår i den dagliga användningen.

Mikrofonen kräver fantomspänning på +48 eller via trådlös sändare för att fungera.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn