DPA 4071 Core Film Microphone Kit
Artikelnummer: 1042388

DPA 4071 Core Film Microphone Kit

4071 filmkit med myggmikrofon

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Inbyggd presence boost
  • Slitstark genom förstärkt kabel
  • Concealers ingår
7 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Myggmikrofonkit 4071 är en rundupptagande mygga, som har "presence boost" och inbyggt högpassfilter (low cut) för att ge en tydligare återgivning av tal. Myggan är fuktavvisande med en förstärkt kabel för att tåla krävande användning, då myggan är anpassad för att micka upp skådespelare och övriga personer under filminspelning. d:screet 4071 filmkit levereras i ett case med myggan, vindskydd, hållare och concealers.
  • Inbyggd presence boost för klar återgivning av tal
  • Slitstark genom förstärkt kabel
  • Levereras i case med concealers för osynlig montering

Presence boost

När en myggmikrofon monteras på bröstet så kan konsonanter tonas ned och dämpas något beroende på den nödvändiga placeringen av mikrofonen, då du inte kommer lika nära ljudkällan – munnen på personen. Videokameror har oftast ingen inbyggd EQ eller möjlighet att korrigera detta, så med inbyggd "presence boost"-design i myggan blir din ljudsignal klarare och inte lika dov.

Inklusive skyddande väska

d:screet 4071 levereras i ett stabilt case med ett transparent lock. I den finns vindskydd, hållare och concealers, samt plats för mikrofonen och en eller flera adaptrar (ingår ej).

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.