DPA 4081 Core Cardoid Mic, Normal SPL, MicroDot, Black
Artikelnummer: 1043612

DPA 4081 Core Cardoid Mic, Normal SPL, MicroDot, Black

4081 Core Cardoid Mic, Normal SPL, MicroDot, Black

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
5 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

DPA d:screet 4080-DC – Kompakt myggmikrofon anpassad för tal

d:screet 4080 från DPA är en mygga av hög kvalitet, anpassad för tal, med fokus på TV, konferens och liveproduktioner. Med den rundupptagande myggan fångar den tal på ett effektivt sätt och återger detta tydligt och klart. Den diskreta konstruktionen passar alla typer av plagg då den levereras med både svart och vitt puffskydd och kan bäras på både vänster och höger sida på den som talar.

  • Klar och tydlig återgivning av tal
  • Diskret och kompakt design
  • Kan monteras på både höger och vänster sida
  • Levereras med puffskydd i både vitt och svart
  • Modulärt adaptersystem passar de flesta professionella trådlösa system

Förstärkt signal för tydligare återgivning

Med en akustiskt förstärkt signal med 4 dB extra ”presence boost” får dina röstinspelningar det extra "krispet" och ett lyft i ljudet. Med den lätta vikten är detta en mikrofon som passar in i många typer av sammanhang på grund av sin smidighet. Mikrofonen levereras med puffskydd och dämpning förmonterat på ett clips för att fästa på kläder. Denna kan roteras så att du kan placera myggan som du önskar.

Flexibelt adaptersystem

Alla DPA:s mikrofoner kan konfigureras så att du så enkelt som möjligt ska kunna ansluta dem till ditt trådlösa system. Med MicroDot-anslutningen kan du enkelt koppla på den kontakt som passar ditt system. En annan fördel är också att du kan fortsätta använda dina myggor med till exempel dina kollegors system eller om du själv byter system.

DPA:s myggor fungerar med system från bl.a. Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom, Lectrosonics och Zaxcom, men även med standard XLR-kontakt och kan på så sätt passa de flesta systemen på marknaden.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.