DPA DAD6019 - Adapter MicroDot to Mini-Jack for Sony WRT 805 / UWP-D /UTX-B3
Artikelnummer: 1020276

DPA DAD6019 - Adapter MicroDot to Mini-Jack for Sony WRT 805 / UWP-D /UTX-B3

DAD6019 - Adapter MicroDot to Mini-Jack for Sony WRT 805 / UWP-D /UTX-B3

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
1 085 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Adapter för trådlösa system

Denna trådlösa adapter för mikrofoner har en koppling för DPA MicroDot till Mini-Jack (med tråd), och ger dig flexibla, enkla och prisvärda trådlösa system. Den kopplar samman d:fine-linan från headsetmikrofoner med d:street-linan från minimikrofoner, samt hela d:vote-serien med instrumentmikrofoner till Sony Freedom WRT 805-system. Serierna d:fine, d:street och d:vote fungerar med alla ledande trådlösa mikrofonlösningar från Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom, Zaxcom och många fler. Istället för att byta mikrofon när dina behov förändras, byter du adapter - enkelt och kostnadseffektivt.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.