DPA DAD6019 - Adapter MicroDot to Mini-Jack for Sony WRT 805 / UWP-D /UTX-B3

DPA DAD6019 - Adapter MicroDot to Mini-Jack for Sony WRT 805 / UWP-D /UTX-B3

DAD6019 - Adapter MicroDot to Mini-Jack for Sony WRT 805 / UWP-D /UTX-B3

Artikelnummer: 1020276
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Adapter för trådlösa system

Denna trådlösa adapter för mikrofoner har en koppling för DPA MicroDot till Mini-Jack (med tråd), och ger dig flexibla, enkla och prisvärda trådlösa system. Den kopplar samman d:fine-linan från headsetmikrofoner med d:street-linan från minimikrofoner, samt hela d:vote-serien med instrumentmikrofoner till Sony Freedom WRT 805-system. Serierna d:fine, d:street och d:vote fungerar med alla ledande trådlösa mikrofonlösningar från Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom, Zaxcom och många fler. Istället för att byta mikrofon när dina behov förändras, byter du adapter - enkelt och kostnadseffektivt.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.