Extra headset till UltraLite Classic

Eartec UltraLITE ULDR double ear extra headset

Artikelnummer: 1031431
  • Tilläggs-hörlur för befintligt intercom-system
  • Hörlur + batteri
  • Upp till 400 meters räckvidd
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Komplettera ditt UltraLITE-system med ytterligare ett headset. ULDR är ett headset med dubbla lurar och en mikrofon som kan svängas runt i 270°. Detta kit innehåller en dubbellur inklusive batteri. Upp till 4 personer kan kommunicera direkt med varandra med hjälp av EARTEC UltraLITE, utan behov av någon central station.

Observera att UltraLite-serien inte är kompatibel med UltraLite HD.

Fördelar

  • "Allt-i-ett" lösning, inget behov av några sladdar eller sändare
  • DECT-Teknologi
  • LithiumPolymer-batteri
  • Ingen licens behövs

Enbart headset för tillägg

Detta är en tilläggshörlur för befintligt UltraLITE-system och fungerar inte som "stand-alone". Allt är inbyggt i headsetet, så du behöver ingen sändare på bältet eller sladdar som trasslar. Kommunikationen sker simulant, precis som vid ett telefonsamtal. Mikrofonen går att vända, så att headsetet fungerar på både höger och vänster öra. Mikrofonen stängs av när du fäller upp mikrofonen.

DECT-Teknologi

Direct Enhanced Cordless Telecommunications ger ca 400m räckvidd i öppen terräng med upp till 4 användare och ingen FCC licens krävs. Batteritiden är ca 6 timmar.

Levereras med

  • Eartec UltraLITE double ear hörlur
  • Batteri
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.