Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bom arm 63-156 cm

Elinchrom Bom arm 63-156 cm

Artikelnummer: 314569
539 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Bild visar stativ med blixt/Octa (ingår inte)


Elinchrom Bom arm 63-156 cm
Handhållet stativ med längd upp till 156 cm, perfekt för utomhusfotografering m.m. Bomstativet har ett gummerat grepp och en profil som motverkar att lamphuvudet roterar även med t.ex. en softbox monterad. Stativet har två sektioner som enkelt kan låsas i vald längd med snabblås.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.