Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Paraplyset transparent och silver 85cm

Elinchrom Paraplyset transparent och silver 85cm

Artikelnummer: 300537
  • Ta bort skarpa kontraster och jämna ut ljuset över motivet
  • Paket med två paraplyer
  • Storlek: 85cm
749 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Paraplyset transparent och silver 85cm

Paraplyer används för att ta bort skarpa kontraster och jämna ut ljuset över motivet. Du får då ett mjukare ljus vilket brukar vara speciellt snyggt vid bland annat porträttfotografering. Paraplyer kan användas som diffuser till blixtar, fastljus och även befintligt ljus utomhus.

Levereras med 

  • 1 st Transparant Paraply 85 cm
  • 1 st Silver Paraply 85 cm

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.