Reflektor 18 cm / 60° inkl raster

Elinchrom Reflektor 18 cm / 60° inkl raster

Artikelnummer: 42266
795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Skarpare skuggor med reflektor och raster
I detta set får du en reflektor på 18 cm och ett 30° raster. Med bikakerastrer får du skarpare skuggor samtidigt som du begränsar ljudspridningen. Ljuset samlas till en punkt med mjuk övergång till svart och med ett minimum av ljusförlust.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.