Softbox Litemotiv 120 cm

Elinchrom Softbox Litemotiv 120 cm

Artikelnummer: 1018434
4 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Cirkelformad softbox
Softbox Litemotiv är mångsidig, stor och cirkeklformad som tack vare dubbla diffusordukar snabbt och enkelt kan ändra ljuskaraktär. Med diffusordukar får du ett stort, mjukt ljus med långsam övergång mellan högdager och lågdager; perfekt vid barnporträtt och gruppfotografering. Om du istället använder en deflektor (säljs separat) som är placerad i paraplyfästet får du ett spännande, hårt ljus med skarp skuggkant.

Den runda formen ger mycket snygg reflex i ögon och andra reflekterande ytor.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.