Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Litemotiv 120 cm

Elinchrom Softbox Litemotiv 120 cm

Artikelnummer: 1018434
5 350 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Cirkelformad softbox
Softbox Litemotiv är mångsidig, stor och cirkeklformad som tack vare dubbla diffusordukar snabbt och enkelt kan ändra ljuskaraktär. Med diffusordukar får du ett stort, mjukt ljus med långsam övergång mellan högdager och lågdager; perfekt vid barnporträtt och gruppfotografering. Om du istället använder en deflektor (säljs separat) som är placerad i paraplyfästet får du ett spännande, hårt ljus med skarp skuggkant.

Den runda formen ger mycket snygg reflex i ögon och andra reflekterande ytor.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.