Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Softbox Rotalux Octa 175 cm (utan speedring)

Elinchrom Softbox Rotalux Octa 175 cm (utan speedring)

Artikelnummer: 1033613
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Softbox Rotalux Octa 175 cm (utan speedring)
Rotalux monteringsring för Elinchrom
Deflektor set
5 334 SEK
Softbox Rotalux Octa 175 cm (utan speedring)
Rotalux monteringsring för Bowens S-mount Speedring
Rotalux monteringsring för Profoto OCF
5 638 SEK

Softbox Rotalux Octa 175 cm

Med sin octaformade design ger Rotalux Octa 175 en mycket stor, mjuk ljusbild. Perfekt vid porträtt, produktfoto m.m. då softboxen ger en rund reflex i reflekterande ytor samt ger en stor, jämn ljusspridning.

Rotalux Octa är mycket populär hos fotografer eftersom ljuskaraktären snabbt och enkelt kan förändras, från mjukt till hårt genom att yttre samt, ibland, även den inre diffusionsduken tas bort vid fotografering. Tas bägge dukarna bort brukar man ofta montera en difflektor i softboxen.

Fördelar:

  • Jämn ljusbild
  • Speedring till olika blixtfabrikat

Jämn ljusbild

Precis som alla Elinchroms ljusverktyg är geometrin i Rotalux softboxarna exakt anpassade till brännvidden och ljusmönstret hos alla Elinchroms lamphuvuden. Dessa egenskaper tillsammans med dubbla diffusionsdukar ger det exceptionellt jämna ljuset som Elinchrom softboxar är kända för.

Rotalux Speedring till olika blixtar

Hjärtat i Rotalux softboxar är det patenterade Rotalux-fästet, som gör det möjligt att rotera softboxen i fattningen. Rotalux Speedring har konstruerats för att göra montering och användning extremt enkel samtidigt som det tål att användas hela dagarna. De kan snabbt och enkelt vikas ihop likt ett paraply för att transporteras i en kompakt väska. En färgkodning gör det enkelt att montera spröten på rätt plats beroende på vilken ljusformare du använder. Samma speedring går att använda till Rotalux Stripbox, Square, Recta, Octa och Deep Octa.

Notera! Rotalux Speedring köps till separat och ingår inte i softboxen. Speedringen finns anpassad för de flesta blixtfabrikat på marknaden vilket gör att softboxarna kan monteras direkt på andra blixtmärken utan någon mellanadapter. Alla Rotalux unika egenskaper bibehålls.

Levereras med:

  • 1x Rotalux Octa 175
  • 1x Reflexduk
  • 1x Yttre Diffusionsduk
  • 1x Inre Diffusionsduk
  • 8x Stag
  • 1x Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.