Epson Enhanced matte paper Rulle 24" x 30,5m 189gr
Artikelnummer: 558060

Epson Enhanced matte paper Rulle 24" x 30,5m 189gr

Fotopapper Enhanced Matte, Rulle 24"

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Torkar snabbt
  • Matt papper, bra för inramning
  • 100 blad
1 290 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
EPSON Enhanced Matte Paper är ett ljust vitt matt ytsubstrat med en 40% ökning i färgskalan jämfört med befintliga Doubleweight Matte- och Watercolor Paper Radiant White-media. Detta medium är idealiskt för fotografiska och konstnärliga tillämpningar som kräver klara färger. Kräver en 3-tums spole - hög spänning rekommenderas.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.