Premium Glossy Photo Paper A4 255gr 50blad

Epson Premium Glossy Photo Paper A4 255gr 50blad

Artikelnummer: 542730
  • Högglansigt fotopapper
  • Ger ett lyxigt, professionellt intryck
  • 25 blad
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Premium Glossy Photo Paper A4 255gr 50blad
Fotoram A4 svart
Skärmaskin Titanium 32CM
927 SEK
Premium Glossy Photo Paper A4 255gr 50blad
Fotoram A4 vit
Functional Form Sax 21cm Svart
807 SEK
Det har ett nytt ytlager av harts som ger samma känsla och struktur som hos traditionella fotografiska media. Det är snabbtorkande med förbättrad vattenfasthet vilket ger minimalt utfall mellan olika färger även när bilden är helt mättad.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.