Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ultra Smooth Fine Art Paper Rulle 60" x 15m 250gr

Epson Ultra Smooth Fine Art Paper Rulle 60" x 15m 250gr

Artikelnummer: 303923
  • Mycket fin texturerad yta med silkeslen känsla
  • Museum kvalitet för högsta åldersbeständighet
  • Syra- och ligninfritt papper
  • Färdiga ICC-profiler
  • Matt Premium Inkjet-beläggning för utmärkta utskriftsresultat
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ultra Smooth Fine Art: syrafritt Hot Press-bomullspapper

Syrafritt 100% Hot Press-bomullspapper som har beläggning på båda sidor för ännu större mångsidighet. Pappret är optimerat förö Epsons fotografiska färgämnen Epson UltraChrome och Archival Inks.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.