Spara 500 kr
Artikelnummer: 1058527

Feelworld Monitor FW568 V3 6"

Lätt och kontrastrik 6"-videomonitor

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Flexibel och lätt monitor som endast väger 175g
 • Underlättar när du filmar och vill ha en större display
 • Stödjer standardfunktioner som Fokus peaking, histogram och mycket mer
1 490 SEK1 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

FeelWorld FW568 V3, en kompakt 6" IPS-skärm utrustad med 450 cd/m² ljusstyrka och en mängd videohjälpfunktioner. FW568 V3stödjer 4K HDMI in- och utgång, och den använder Rec. 709 färgstandard med färgkalibrering för exakt färgåtergivning och en realistisk bildvisning. Den utökar den tidigare modellens möjligheter genom att inkludera vågformsövervakning och stöd för upp till 32 anpassade 3D LUT-funktioner.

Fördelar

 • Flexibel och lätt monitor som endast väger 175g
 • Underlättar när du filmar och vill ha en större display
 • Stödjer standardfunktioner som Fokus peaking, histogram och mycket mer
 • Monitor med upplösning på 1920 x 1080 pixlar
 • Ljusstark och kontrastrik, 450 cd/m² monitor
 • 1/4"-monteringspunkter för enkel montering
 • 160 graders betraktningsvinkel – vertikalt och horisontellt

Liten storlek, stora fördelar

FW568 V3 är liten, lätt och har fantastisk bildkvalitet. Den lilla storleken gör den extremt användbar när du filmar i trånga utrymmen och där vikten är väsentlig. FW568 V3 är den perfekta monitoren för dig som behöver en flexibel och användarvänlig bildskärm på kameran.  Den är perfekt för dig som är en gimbaloperatör eller videograf som alltid är på språng.

Intuitiva kontroller och menyer

Menykontrollerna är intuitiva och lätta att använda. Överst på monitorn finns tre anpassade funktionsknappar som du kan ställa in som vanliga funktioner; tryck på "<" direkt för att minska volymen; tryck på ">" direkt för att öka volymen. Monitorn sparar automatiskt de parametrar du tidigare har ställt in och behåller de ursprungliga inställningarna när du sätter på den nästa gång. Det behöver inte återställas, vilket är bekvämt och enkelt.

Hög upplösning, och full av färger

FW568 V6 ger en skarp bild, idealisk för fokusering och bildanalys på set och i fält. Med inbyggd 1920x1080 upplösning och 16:9-skärm, 450cd/m2 ljusstyrka och 1000:1 kontrastförhållande levererar den utmärkta detaljer så att du kan njuta av skarpare och rikare färger. Dess storlek, vikt och upplösning gör den till ett attraktivt alternativ för DSLR-videografer som vill fästa den direkt på kameran.

Stora betraktningsvinklar för sikt runtom

IPS-skärmen, ger dig en stor visuell vy att njuta av, och den erbjuder konsekvent bildskärpa och färger från en 160-graders betraktningsvinkel både vertikalt och horisontellt. Den breda betraktningsvinkeln gör det enkelt för flera besättningsmedlemmar att titta på samtidigt.

4K HDMI-ingång och looputgång

FW568 V3 har 4K HDMI in och loop-out, vilket gör att den inte bara kan visa livesignaler utan även skicka ut dem till andra monitorer samtidigt. Det är möjlighet att visa livebild på flera skärmar samtidigt som den ursprungliga videokvaliteten bibehålls.

Strömladdning i realtid för kameror

En DC-utgång gör att du kan driva din kamera direkt från ett NP-F L-serie eller LP-E6 batteri monterat på monitorn, vilket ökar körtiden jämfört med standardbatterierna i många DSLR eller spegellösa kameror. Dessutom kan du övervaka ljud med 3,5 mm stereohörlursuttag.

True Color - Professionell färgkalibrering

FEELWORLD använder den professionella Rec.709 HD-färgstandarden, och använder färgkalibreringstekniken, med den professionella instrumentkalibreringen på fabriken kan den effektivt uppnå monitorkalibrering och få exakt färgåtergivning enkelt så att du får en så realistisk bild som möjligt.

Optimerad för DSLR-kameror

FW568 V3 ljusstarka display, professionella mjukvaruverktyg och bekväma montering är ovärderliga för videografer som vill göra mer med mindre utrustning. Monitorn innehåller en uppsjö av användbara funktioner som histogram, falsk färg, fokushjälp, inbäddat ljud, pixel till pixel, ramguider, nio rutnät etc.

Levereras med

 • Feelworld Videomonitor FW568 V3 6"
 • Micro HDMI-kabel
 • Tiltarm
 • Solskydd
 • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn