Smidig Outdoor-kikare

Focus Kikare Outdoor 8x42

Artikelnummer: 1029314
  • Smidig och prisvärd kikare
  • Perfekt för nybörjare
  • Bra storlek och hantering

Välj förstoring

1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Smidig Outdoor-kikare

Focus Outdoor är en serie mycket prisvärda handkikare med BaK-4 prismor och bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. Perfekta allroundkikare för jägare, fågelskådare eller alla som vill komma närmare naturen och behöver högre ljusstyrka för att kunna göra observationer i sämre ljusförhållanden.

Modellerna är vattentäta och har kraftig gummiklädsel som ger ett bra grepp och skydd mot slag och stötar.

Fördelar:

  • Antireflexbehandlad
  • Gummiklädsel för tålighet
  • Vattentät
  • Stor fokusratt
     
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.