Dummybatterier & Couplers

Dummybatteri och couplers är sätt att ge en kamera konstant strömförsörjning, exempelvis vid studiofotografering, videostreaming, långa timelapse-tagningar eller om du använder kameran som webbkamera med mera. De sätts in i kamerans batteriutrymme och ansluts sedan till vägguttag eller annan strömkälla och ser till att din kamera har ström under lång tid. Ett dummybatteri med USB-C-anslutning kan kopplas till powerbank/powerstation vilket ger möjligheten till strömförsörjning även ute på fält. Vi har dummybatterier och couplers till Canon, Sony, Nikon med flera. Köp online eller besök oss i butik.

Filtrering
  Visar 24 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Dela kundvagn

  Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

  Namnge din kundvagn
  Länk till kundvagn