Batterigrepp

Ett batterigrepp är ett extra grepp som fästs nedtill på systemkameran och har plats för fler batterier vilket förlänger batteritiden på kameran. Det ger även ett säkrare grepp om kameran, framförallt hos mindre spegellösa kameror vars grepp inte är så stort samt att det blir lättare att ta vertikala bilder med ett rejälare grepp. Ett batterigrepp bidrar även till bättre viktfördelning vid användning av blixt, då kameran inte blir så framtung. Vi har batterigrepp till Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic med flera. Köp ditt batterigrepp online eller i butik.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK