Kameraslider

En kameraslider är ett tillbehör för att göra snygga tvådimensionella kameraglidningar, till exempel i sidled eller rakt mot motivet. En slider kan användas för exempelvis produktvideor, märklarvideor, timelapse-filmer, intervjuer och vloggar, företagsfilmer och mycket mer. Hos oss på SP hittar du manuella eller motoriserade sliders för både nybörjaren och professionella produktioner, från varumärken som Rhino, Benro och Moza. Välkommen in i butik för att se vårt utbud eller köp slider för videokamera direkt online.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn