Kampanj
Fujifilm Fujinon XF 100-400mm f/4,5-5,6 R LM OIS WR

Fujifilm Fujinon XF 100-400mm f/4,5-5,6 R LM OIS WR

Fujinon XF 100-400mm f/4,5-5,6 R LM OIS WR

Webblager
Finns i lager
Butikslager:
  • Kraftig telezoom motsvarande 150 - 600 mm utrustat med både bildstabilisering och stativfot.
  • Passar utmärkt till sport och djur
  • Bländarring, vädertätning och tyst autofokus
19 990 SEK

Fujifilm Winter Cashback

Få tillbaka 4000 kronor!

Just nu får du 4 000 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Fujifilm. För att ta del av erbjudandet registrerar du ditt köp på Fujifilms hemsida. För att se alla produkter som är med i cashbacken och fullständiga villkor klickar du på "läs mer". Kampanjen gäller t.o.m. 31/3 - 2024.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fujifilm FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR blir X-seriens första supertelezoom med en brännvidd som motsvarar hela 152-609mm i 35mm-format. Objektivet består av 21 linselement indelade i 14 grupper med fem ED-linselement och ett Super ED-linselement för att minimera risken av att kromatisk aberration uppstår.
Med hjälp av objektivets kraftfulla bildstabilisering och dess låga vikt kan du utan problem fotografera och få skarpa bilder även vid handhållen fotografering.

Autofokussystem

Objektivets autofokussystem består av dubbla linjära motorer som ger både tyst och snabb autofokus vilket gör objektivet användbart vid både sport- och till exempel bröllopsfotografering. För ännu snabbare autofokus kan af-området begränsas från 5m-∞.

FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 är skyddat mot väta, damm och tål låga temperaturer.  Det främre linselementet har en vattenavvisande fluoritbeläggning som är mindre känslig för fläckar och även enklare att rengöra.
Objektivets motljusskydd har en skjutbar lucka för snabb åtkomst av exempelvis polarisationsfilter.

Kompatibel med telekonverter (säljs separat)

FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 är kompatibel med telekonvertern FUJINON Tele XF1.4X TC WR. När de används tillsammans uppnås en brännvidd motsvarande 213-853mm F6.3-8 i 35mm-format. Fasdetekterande autofokus är fortfarande tillgängligt på F8.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn