Fujinon XF 16mm f/1,4 R WR

Fujifilm Fujinon XF 16mm f/1,4 R WR

Artikelnummer: 1019089
  • Ljusstarkt, fast och skarpt objektiv motsvarande 24 mm
  • Vädertätning möjliggör fotografering i tuffa förhållanden
  • AF/MF-switch, bländarring och avståndsskala.
  • Utmärkt för landskap, nattfotografering och mäklarfotografering
9 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 16mm f/1,4 R WR
Väska Lens Case Duo 5 svart
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
10 788 SEK
Fujinon XF 16mm f/1,4 R WR
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
10 959 SEK

Fujifilm AF 16/1,4 R XF WR
Detta ljusstarka och väderskyddade vidvinkelobjektiv har en fast brännvidd som motsvarar 24 mm i 35 mm-format och en största bländare på f/1,4. Den stora bländaren gör det möjligt för dig att fotografera i svagt ljus, med kort skärpedjup och du får en vacker bakgrundsoskärpa. Du kan komma dina motiv väldigt nära då närgränsen är på endast 15 cm.

Objektivdesignen består av 13 linselement som är indelade i elva grupper med två asfäriska linselement och två ED-linselement för att minimera uppkomsten av sfärisk och kromatisk aberration. Dessutom har objektivet två typer av antireflexbehandling som effektivt reducerar ghost-effekter och linsöverstrålning.

Ett bakre fokuseringssystem ger objektivet en snabb och tillförlitlig autofokus över hela sitt omfång. Du kan även växla till manuell fokus genom att enkelt skjuta fokusringen bakåt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.