Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fujinon XF 16mm f/1,4 R WR

Fujifilm Fujinon XF 16mm f/1,4 R WR

Artikelnummer: 1019089
  • Ljusstarkt, fast och skarpt objektiv motsvarande 24 mm
  • Vädertätning möjliggör fotografering i tuffa förhållanden
  • AF/MF-switch, bländarring och avståndsskala.
  • Utmärkt för landskap, nattfotografering och mäklarfotografering
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 16mm f/1,4 R WR
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Väska Lens Case Duo 5 grön
11 284 SEK
Fujinon XF 16mm f/1,4 R WR
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Väska Lens Case Duo 5 svart
10 988 SEK

Fujifilm AF 16/1,4 R XF WR
Detta ljusstarka och väderskyddade vidvinkelobjektiv har en fast brännvidd som motsvarar 24 mm i 35 mm-format och en största bländare på f/1,4. Den stora bländaren gör det möjligt för dig att fotografera i svagt ljus, med kort skärpedjup och du får en vacker bakgrundsoskärpa. Du kan komma dina motiv väldigt nära då närgränsen är på endast 15 cm.

Objektivdesignen består av 13 linselement som är indelade i elva grupper med två asfäriska linselement och två ED-linselement för att minimera uppkomsten av sfärisk och kromatisk aberration. Dessutom har objektivet två typer av antireflexbehandling som effektivt reducerar ghost-effekter och linsöverstrålning.

Ett bakre fokuseringssystem ger objektivet en snabb och tillförlitlig autofokus över hela sitt omfång. Du kan även växla till manuell fokus genom att enkelt skjuta fokusringen bakåt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.