Kampanj

Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR

Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR

Artikelnummer: 1009902
  • Mångsidig zoom motsvarande 27-202 mm.
  • Snabb autofokus, vädertätning, bländarring och bildstabilisering.
  • Passar utmärkt till resor och fotopromenader.
7 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fujifilm winter cashbackFå 500,- tillbaka

Just nu får du tillbaka pengar när du köper utvalda produkter från Fujifilm. Kampanjen gäller t.o.m. 17/1 - 2021. Klicka på "läs mer" för att få fullständig information.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
9 207 SEK9 679 SEK
Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR
Mellanring MCEX-11
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
8 768 SEK

Fujifilm AF 18-135/3,5-5,6 R OIS WR
Med detta objektiv kan du känna dig trygg i alla väder tack vare sin vädertätade design. Du kommer att kunna fotografera landskap och världens all arkitektur med vidvinkel på 18 mm. Du kommer att kunna använda objektivet som ett normalobjektiv för att fånga bilden precis så som ögat ser den. Du kommer även att kunna använda det som ett teleobjektiv för att fånga ögonblick som sker en bit bort. Med hjälp av en utomordentlig bildstabilisering kommer du kunna hålla kameran stilla upp till fem steg längre slutartid, detta gör att du slipper behovet av att bära med dig ett stativ.

För att det ska vara möjligt att använda objektivet till så många olika ändamål och fortfarande få knivskarpa bilder används högpresterande glasmaterial varav fyra asfäriska linser och två ED-glas.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.