Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR

Fujifilm Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR

Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR

Artikelnummer: 1009902
WebblagerBeställd, okänd leveranstid
Butik:
  • Mångsidig zoom motsvarande 27-202 mm.
  • Snabb autofokus, vädertätning, bländarring och bildstabilisering.
  • Passar utmärkt till resor och fotopromenader.
7 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Värdepaket

Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR
UV-filter Pro Nano HUC 67mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 67mm
9 679 SEK
Fujinon XF 18-135mm f/3,5-5,6 R LM OIS WR
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
Mellanring MCEX-16
8 768 SEK

Fujifilm AF 18-135/3,5-5,6 R OIS WR
Med detta objektiv kan du känna dig trygg i alla väder tack vare sin vädertätade design. Du kommer att kunna fotografera landskap och världens all arkitektur med vidvinkel på 18 mm. Du kommer att kunna använda objektivet som ett normalobjektiv för att fånga bilden precis så som ögat ser den. Du kommer även att kunna använda det som ett teleobjektiv för att fånga ögonblick som sker en bit bort. Med hjälp av en utomordentlig bildstabilisering kommer du kunna hålla kameran stilla upp till fem steg längre slutartid, detta gör att du slipper behovet av att bära med dig ett stativ.

För att det ska vara möjligt att använda objektivet till så många olika ändamål och fortfarande få knivskarpa bilder används högpresterande glasmaterial varav fyra asfäriska linser och två ED-glas.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.