Fujinon XF 23mm f/1,4 R

Fujifilm Fujinon XF 23mm f/1,4 R

Artikelnummer: 1006749
  • Fast, skarpt ljusstarkt objektiv motsvarande 35mm.
  • Riktigt stor bländare ger dig intressanta vindvinkelbilder med kort skärpedjup
  • Snabb autofokus, bländarring och manuell AF-omkopplare med avståndsskala.
8 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 23mm f/1,4 R
UV-Filter 62mm PD WMC
Väska Lens Case Duo 5 svart
9 368 SEK
Fujinon XF 23mm f/1,4 R
UV-filter L395 SMC 62 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
10 429 SEK


Med en motsvarande brännvidd på 35mm och en maximal bländaröppning på f/1,4 passar detta objektiv perfekt till flera olika miljöer och fotosituationer. Objektivet är designat för att få ut högsta möjliga kvalitet ur Fujifilms X-transsensor och erbjuder fantastisk bakgrundsoskärpa och bra resultat vid fotografering även i svagt ljus. Objektivets interna fokussystem ger en snabb autofokus och växla till manuell fokus gör man enkelt genom att skjuta fokusringen bakåt, då visas även en skala som indikerar objektivets skärpedjup

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.