Fujifilm X100VI Silver
Fujifilm X100VI Silver
Fujifilm X100VI Silver
Fujifilm X100VI Silver
Fujifilm X100VI Silver
Fujifilm X100VI Silver
Fujifilm X100VI Silver
Artikelnummer: 1100055

Fujifilm X100VI Silver

Kompaktkamera med högupplöst bildsensor och inbyggd bildstabilisering

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • 40.2 megapixel APS-C-sensor
 • Fem-axlad bildstabilisering (IBIS)
 • Högklassigt vidvinkelobjektiv
19 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

FUJIFILM X100VI blir den sjätte generationen i X100-serien och innehåller en ny bildsensor på hela 40,2mp och X-Processor 5 för den bästa bildkvaliteten och snabbaste autofokusen i X100-series historia. Dessutom blir kameran den första i serien med en fem-axlad bildstabilisering (IBIS) som har integrerats med bibehållen storlek och kompenserar upp till sex steg. X100VI kombinerar en unik design och hantering med imponerade funktioner och fantastisk bildkvalitet. Detta tillsammans med Fujifilms legendariska färgåtergivningsteknologi vilket gör den till den perfekta följeslagaren för både professionella fotografer och kreativa entusiaster inom ett stort antal typer av fotografi.

Fördelar

 • Bakbelyst 40.2 megapixel APS-C-sensor utan optiskt lågpassfilter
 • X-Processor 5 med dubbelt så hög bearbetningshastighet jämfört med tidigare generation
 • Fem-axlad bildstabilisering (IBIS) med upp till sex stegs kompensation
 • Högklassigt vidvinkelobjektiv, FUJINON 23mm f/2 (motsv. 35 mm) inkl. fyra stegs ND-filter
 • Väderskyddad när tillbehören adapterring och skyddsfilter är monterade
 • Motivigenkänning med deep learning AI-teknik som hittar och spårar dina motiv
 • Serietagning med 11 bilder/s med mekanisk slutare. Upp till 20 bilder/s med elektronisk slutare.
 • Rejäla och intuitiva reglage, bl.a. joystick för styrning av AF-punkt
 • Vinklingsbar pekkänslig 3-tums LCD-skärm
 • Funktion för att begränsa AF-intervallet
 • Hybridsökare – Optisk sökare med överliggande digital information kombinerat med en 3 690 000-punkters elektronisk sökare
 • Fujifilms omtyckta filmsimuleringslägen (20st)
 • Videoinspelning i 6K 30 fps och 4K 60 fps
 • Full-HD höghastighetsvideo upp till 240p

Högupplöst bildsensor och imponerade autofokus

Den nya bakbelysta 40,2 mp-sensorn X-Trans™ CMOS 5 HR och den snabba X-Processor 5 ger nya X100VI den högsta bildkvaliteten någonsin. Den nya bildsensorn har en ny pixelstruktur för att effektivt få in en större mängd ljus, vilket möjliggör ISO125 som standardkänslighet. Exponeringstiden går också att kontrollera med större precision jämfört med tidigare generationer vilket har förbättrat den snabbaste elektroniska slutartiden med 2,5 steg från föregående 1/32 000 till 1/180 000. Detta ger användare möjligheten att fotografera med största bländaröppning även under fotograferingsförhållanden med extremt starkt ljus.

Fast objektiv med brännvidden 23mm

Precis som sin föregångare har X100VI ett fast objektiv med brännvidden 23mm (motsv. 35mm) med en maximal bländare f/2 och ett inbyggt ND-filter (fyra steg) samt centralslutare. Objektivet har en konstruktion bestående av två asfäriska linselement för hög upplösning och minskad distortion.

20 av Fujifilms populära filmsimuleringslägen

X100VI har 20 av Fujifilms populära filmsimuleringslägen inklusive det nya "REALA ACE" som ger bilder med en stor mångfald av distinkta toner. "REALA ACE" erbjuder verklighetstrogen färgåtergivning och hög tonalitet, vilket gör den lämplig för många olika motiv och situationer. Filmsimuleringarna bygger på Fujifilms 90-åriga arv och erfarenhet från utveckling av fotografisk film och har varit en viktig del av X100-seriens enorma popularitet. X100VI stödjer HEIF-bildformatet, som ger 10-bitars bildkvalitet i filer som är upp till 30% mindre än vanliga JPEG-filer, kombinerat med någon av Fujifilms omtyckta filmsimuleringar utökar det möjligheten att leverera högkvalitativa bilder direkt ur kameran.

Utrustad med kraftfull processor

X-processor 5 har dubbelt så hög bearbetningshastighet jämfört med tidigare generation och en ny motivigenkännings-funktion för kamerans autofokus, utvecklad med deep learning AI-teknologi som hittar och spårar dina motiv på ett mycket imponerade sätt. Den upptäcker och spårar automatiskt inte bara ansiktet och ögonen utan även djur, fåglar, bilar, cyklar, flygplan och tåg.

Imponerande stabilisering och videoinspelning i 6K

X100VI är den första kameran i X100-serien med en inbyggd bildstabilisering (IBIS) som har integrerats på ett imponerande sätt med endast en minimal ökning i storlek och vikt. Den fem-axlade bildstabiliseringen kompenserar upp till sex stegs längre slutartid genom att använda bildinformation för att upptäcka kameraskakning, vilket ger bättre förutsättningar vid exempelvis handhållen videoinspelning och fotografering i svagt ljus.

Utrustad med en avancerad hybridsökare

X100VI har, precis som tidigare modeller i serien, en avancerad hybridsökare där det går att växla mellan den optiska sökaren, som ger en konstant bild av motivet utan tidsfördröjning, och den elektroniska sökaren, som ger bättre kontroll av exponering och färger medan du fotograferar. Den optiska sökaren erbjuder precis som tidigare en parallaxkorrigerad bildram som täcker 95% av den slutgiltiga bilden. Hybridsökare använder en OLED-panel med hög upplösning (3 690 000-punkter), ljusstyrka och kontrast för att kunna visa stor detaljrikedom både i mörka och ljusa delar av bilden. 

Videoinspelning i 6K 30 fps och 4K 60 fps

Kamerans högupplösta bildsensor och nya processor möjliggör i 4:2:2 10-bitars videoinspelning internt i 6K/30P och 4K/60P med stöd för olika codecs (H.264 och H.265). X100VI har ett 4K HQ-läge där mycket hög detaljrikedom uppnås genom 6K-översampling. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn