Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kampanj

Fujinon XF 35mm f/2 R WR silver

Fujifilm Fujinon XF 35mm f/2 R WR silver

Artikelnummer: 1022629
  • Normalobjektiv som motsvarar 50mm
  • Vädertätat
  • Snabb och exakt autofokus
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

2000,- rabatt med X-T30

Gå till kampanjen
Beställningsvara

Värdepaket

Fujinon XF 35mm f/2 R WR silver
UV-filter L395 SMC 43 mm
Motljusskydd LH-XF35-2 svart metall till XF 35mm
5 368 SEK
Fujinon XF 35mm f/2 R WR silver
UV-filter MC 370 slim 43mm
Polarisationsfilter cirkulärt slim 43mm
5 058 SEK

Fujifilm AF 35/2,0 F2 R XF WR
Ett kompakt och smidigt objektiv med hög bildkvalitet och snabb autofokus. Den fasta brännvidden motsvarar 53mm på en 35mm kamera och är därför perfekt till exempelvis porträtt eller reportage. Objektivet har nio linselemet i sex grupper inklusive två asfäriska linselement. Du får skarpa bilder redan på full bländaröppning med en vacker bakgrundsoskärpa.

Levereras med:
Motljusskydd, främre- och bakre objektivlock.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.