Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

Artikelnummer: 1029615
  • Ljusstarkt teleobjektiv med snabb autofokus
  • Brännvidd motsvarande 75-210 mm
  • Objektivet är utrustat med bländarring, vädertätning, bildstabilisering samt snabb, tyst autofokus
  • Perfekt till porträtt men passar även utmärkt till sport, produkt och naturfotografering
17 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 72mm
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
18 863 SEK19 088 SEK
Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
18 462 SEK18 759 SEK

Vädertätat zoomobjektiv för alla situationer
Detta vädertätade objektiv har utrustats med Fujifilms bildstabilisator. Den har 50-140 mm i bränndvidd och en största bländare på 2,8. Förutom vatten står den även emot damm och låga temperaturer. Objektivet har utrustats med en trippellinjär motor som tillsammans med bildstabilisatorn gör att du aldrig kommer att missa en bild, i vilken situation du än befinner dig i. Objektivet är ett perfekt val när du ska fota porträtt och snapshopts men även då du ska fånga motiv som rör sig väldigt fort och för allmän naturfotografering.

Fujifilm Telekonverter XF 1.4X TC WR
Telekonverter som monteras mellan kamerahuset och optiken och förlänger brännvidden med 1,4x. Den optiska konstruktionen bestående av 7 linselement i 3 grupper gör att objektivets prestanda bibehålls. Även autofokushastigheten hos objektivet förblir oförändrad eftersom X-serien använder sin bildsensor för autofokusering. Telekonvertern minskar objektivets maximala bländare med ett bländarsteg. Fujifilm XF 1.4X TC WR är väderskyddad för att passa med Fujifilms väderskyddade objektiv.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.