Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

Artikelnummer: 1029615
  • Ljusstarkt teleobjektiv med snabb autofokus
  • Brännvidd motsvarande 75-210 mm
  • Objektivet är utrustat med bländarring, vädertätning, bildstabilisering samt snabb, tyst autofokus
  • Perfekt till porträtt men passar även utmärkt till sport, produkt och naturfotografering
17 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
UV-filter Pro Nano HUC 72mm
Objektivlockshållare med gummisnodd (5898)
18 448 SEK
Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 72mm
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
18 759 SEK

Vädertätat zoomobjektiv för alla situationer
Detta vädertätade objektiv har utrustats med Fujifilms bildstabilisator. Den har 50-140 mm i bränndvidd och en största bländare på 2,8. Förutom vatten står den även emot damm och låga temperaturer. Objektivet har utrustats med en trippellinjär motor som tillsammans med bildstabilisatorn gör att du aldrig kommer att missa en bild, i vilken situation du än befinner dig i. Objektivet är ett perfekt val när du ska fota porträtt och snapshopts men även då du ska fånga motiv som rör sig väldigt fort och för allmän naturfotografering.

Fujifilm Telekonverter XF 1.4X TC WR
Telekonverter som monteras mellan kamerahuset och optiken och förlänger brännvidden med 1,4x. Den optiska konstruktionen bestående av 7 linselement i 3 grupper gör att objektivets prestanda bibehålls. Även autofokushastigheten hos objektivet förblir oförändrad eftersom X-serien använder sin bildsensor för autofokusering. Telekonvertern minskar objektivets maximala bländare med ett bländarsteg. Fujifilm XF 1.4X TC WR är väderskyddad för att passa med Fujifilms väderskyddade objektiv.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.