Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR
Artikelnummer: 1029615

Fujifilm Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

Fujinon XF 50-140mm f/2,8 R LM OIS WR + XF 1.4X TC WR

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Ljusstarkt teleobjektiv med snabb autofokus
  • Brännvidd motsvarande 75-210 mm
  • Objektivet är utrustat med bländarring, vädertätning, bildstabilisering samt snabb, tyst autofokus
17 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Vädertätat zoomobjektiv för alla situationer
Detta vädertätade objektiv har utrustats med Fujifilms bildstabilisator. Den har 50-140 mm i bränndvidd och en största bländare på 2,8. Förutom vatten står den även emot damm och låga temperaturer. Objektivet har utrustats med en trippellinjär motor som tillsammans med bildstabilisatorn gör att du aldrig kommer att missa en bild, i vilken situation du än befinner dig i. Objektivet är ett perfekt val när du ska fota porträtt och snapshopts men även då du ska fånga motiv som rör sig väldigt fort och för allmän naturfotografering.

Fujifilm Telekonverter XF 1.4X TC WR
Telekonverter som monteras mellan kamerahuset och optiken och förlänger brännvidden med 1,4x. Den optiska konstruktionen bestående av 7 linselement i 3 grupper gör att objektivets prestanda bibehålls. Även autofokushastigheten hos objektivet förblir oförändrad eftersom X-serien använder sin bildsensor för autofokusering. Telekonvertern minskar objektivets maximala bländare med ett bländarsteg. Fujifilm XF 1.4X TC WR är väderskyddad för att passa med Fujifilms väderskyddade objektiv.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.