Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fujinon XF 56mm f/1,2 R

Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R

Artikelnummer: 1009479
  • Utmärkt porträttobjektiv motsvarande 85 mm och med hög ljusstyrka
  • Högkvalitativ metallkonstruktion
  • Bländarring och AF/MF-omkopplare med avståndsskala
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 56mm f/1,2 R
Väska Lens Case Duo 5 grön
Putsduk Photo Microklear Cloth
10 258 SEK
Fujinon XF 56mm f/1,2 R
UV-filter L395 SMC 62 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
11 579 SEK

Fujifilm AF 56/1,2 R XF

Ett objektiv utformat för Fujis kompakta systemkameror i X-serien. Detta ljusstarka objektiv har en maximal bländare på f/1,2 och en brännvidd som motsvarar 85mm i 35mm format vilket gör det idealiskt för högkvalitativa porträtt. Objektivet har en hållbar metallkonstruktion med hög kvalitetskänsla och en manuell bländarring för suverän manuell hantering. En ny optisk design med 11 element i 8 grupper, två ED-glas och en dubbelsidig asfärisk lins ser till att eliminera kromatisk aberration.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.