Fujinon XF 56mm f/1,2 R APD

Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R APD

Artikelnummer: 1014200
  • Porträttobjektiv motsvarande 85 mm med inbyggt APD-filter för extra mjuk och krämig bakgrundsoskärpa
  • Dubbla värden på bländarringen visar skärpedjup och ljusinsläpp
  • Tillverkat i gedigen metallkonstruktion och utrustat med AF/MF-omkopplare med avståndsskala
12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Fujinon XF 56mm f/1,2 R APD
Väska Lens Case Duo 5 grön
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
13 438 SEK
Fujinon XF 56mm f/1,2 R APD
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Mellanring MCEX-11
14 479 SEK
Snygg bokeh och grymma porträtt
Det snabba objektivet med f/1,2 ger en snygg bokeh, medan brännvidden på 56 mm ger ett bekvämt avstånd från motivet. X-serien har ett gott rykte om sin trogna återgivning av hudtoner, detta innebär att det här objektivet är ett ultimalt val för porträttfotografering. Det inbyggda APD-filtret gör att du kommer att få en ännu mjukare bokeh som får ditt motiv att sticka ut. Låt kreativiteten flöda!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.