Smidigt fast normalobjektiv till Fujifilm GFX

Fujifilm GF 63mm f/2,8 R WR

Artikelnummer: 1031553
  • Klassisk brännvidd, motsvarar 50mm
  • Kompakt storlek
  • Vädertätat
  • Bländarring
14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

GF 63mm f/2,8 R WR
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
16 829 SEK
GF 63mm f/2,8 R WR
HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter och C-PL
Mellanring MCEX-45G WR
20 279 SEK

Normalobjektiv med Fujifilm GF fattning. Motsvarar klassisk 50mm brännvidd och lämpar sig till många olika situationer

Fördelar:

  • Motsvarar 50mm
  • Låsbar bländarring
  • Vädertätat

GF 63mm F 2.8 R WR har en brännvidd som motsvarar 50mm (35mm-format) och en största maximala bländaröppning på f/2.8. Ett kompakt objektiv med låg vikt (405g) bestående av tio linselement indelade i sju grupper inkl. ett ED-linselement som ger kant till kant-skärpa redan vid full öppning. För att bibehålla hög skärpa på samtliga fokusavstånd används den främre gruppen av linselement för fokusering.

Fujifilm GF-optik är högkvalitativa objektiv anpassade för Fujifilms GFX-system. Objektivet bygger vidare på arvet ifrån Fujifilms X-serie och har en bländarring med en låsknapp så du inte råkar ändra från A eller C av misstag. C-läget på bländarringen låter dig ställa in bländaren från kamerans inmatningshjul.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.