Smidigt fast normalobjektiv till Fujifilm GFX

Fujifilm GF 63mm f/2,8 R WR

Artikelnummer: 1031553
  • Klassisk brännvidd, motsvarar 50mm
  • Kompakt storlek
  • Vädertätat
  • Bländarring
14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

GF 63mm f/2,8 R WR
UV-filter Pro Nano HUC 62mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 62mm
16 829 SEK
GF 63mm f/2,8 R WR
Mellanring MCEX-18G WR
HUC Pro Nano IR ND64 ND-filter och C-PL 62mm
20 279 SEK

Normalobjektiv med Fujifilm GF fattning. Motsvarar klassisk 50mm brännvidd och lämpar sig till många olika situationer

Fördelar:

  • Motsvarar 50mm
  • Låsbar bländarring
  • Vädertätat

GF 63mm F 2.8 R WR har en brännvidd som motsvarar 50mm (35mm-format) och en största maximala bländaröppning på f/2.8. Ett kompakt objektiv med låg vikt (405g) bestående av tio linselement indelade i sju grupper inkl. ett ED-linselement som ger kant till kant-skärpa redan vid full öppning. För att bibehålla hög skärpa på samtliga fokusavstånd används den främre gruppen av linselement för fokusering.

Fujifilm GF-optik är högkvalitativa objektiv anpassade för Fujifilms GFX-system. Objektivet bygger vidare på arvet ifrån Fujifilms X-serie och har en bländarring med en låsknapp så du inte råkar ändra från A eller C av misstag. C-läget på bländarringen låter dig ställa in bländaren från kamerans inmatningshjul.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.