Batteri till Fujifilm X-T4

Fujifilm NP-W235 kamerabatteri Fuji

Artikelnummer: 1047944
  • Ha alltid med dig extrabatteri till dina kamera
  • 7.2V
  • 2200mAh, 16Wh
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Detta batteriet har en hög kapacitet på 2200 mAh och ger din kamera all kraft du behöver. Missa aldrig ett fototillfälle på grund av att batteriet tar slut, ha alltid med dig ett extrabatteri när du fotograferar. 

Kompatibelt med

  • Fujifilm X-T4

Levereras med

  • Fujifilm NP-W235 kamerabatteri

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.