Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 till X-T2
Artikelnummer: 1027926

Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 till X-T2

Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 till X-T2

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
3 289 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Batterigrepp till X-T2

Batterigreppet Vertical Power Booster Grip till X-T2 rymmer två batterier och ger tillsammans med kamerans batteri en ökad kapacitet om 1000 exponeringar, samtidigt som kameran får tillräckligt med extra kraft för att höja den maximala seriehastigheten från 8 till 11 bilder/s.

  • Väderskyddat
  • Höjer den maximala seriehastigheten från 8 till 11 bilder/s
  • Underlättar fotografering i vertikalt läge
  • Ger en batterikapacitet på 1000 exponeringar
  • Möjlighet till kortare black-out tid i sökaren
  • Filma längre i 4K
  • Möjlighet till hörlursuttag

Smarta funktioner

Greppet är byggt i magnesiumlegering, har samma grad av väderskydd som kamerahuset och är försett med reglage som underlättar fotografering i höjdformat (bl.a. avtryck, inmatningshjul och AF-joystick). Dessutom har det utrustats med en 3,5 mm hörlurskontakt så att du kan höra och kontrollera ljudet som kameran spelar in. Den medföljande nätadaptern förvandlar batterigreppet till en separat dubbelladdare och kan också användas för att leverera ström till kameran.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.