Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 till X-T2

Fujifilm Vertical Power Booster Grip VPB-XT2 till X-T2

Artikelnummer: 1027926
3 289 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Batterigrepp till X-T2

Batterigreppet Vertical Power Booster Grip till X-T2 rymmer två batterier och ger tillsammans med kamerans batteri en ökad kapacitet om 1000 exponeringar, samtidigt som kameran får tillräckligt med extra kraft för att höja den maximala seriehastigheten från 8 till 11 bilder/s.

  • Väderskyddat
  • Höjer den maximala seriehastigheten från 8 till 11 bilder/s
  • Underlättar fotografering i vertikalt läge
  • Ger en batterikapacitet på 1000 exponeringar
  • Möjlighet till kortare black-out tid i sökaren
  • Filma längre i 4K
  • Möjlighet till hörlursuttag

Smarta funktioner

Greppet är byggt i magnesiumlegering, har samma grad av väderskydd som kamerahuset och är försett med reglage som underlättar fotografering i höjdformat (bl.a. avtryck, inmatningshjul och AF-joystick). Dessutom har det utrustats med en 3,5 mm hörlurskontakt så att du kan höra och kontrollera ljudet som kameran spelar in. Den medföljande nätadaptern förvandlar batterigreppet till en separat dubbelladdare och kan också användas för att leverera ström till kameran.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.