Fuji X-Pro3 – Fotografera med full närvaro

Fujifilm X-Pro3 Dura kamerahus svart

Artikelnummer: 1045826
 • Konstruktion i titan och dubbelsidig skärm med Memory LCD
 • Förbättrad hybridsökare mot föregångarna
 • Autofokus med god prestation i mörker ner till -6EV
 • AF-begränsare som kan ställas in med objektivets fokusring
 • Monochromatic Colour, Clarity Setting, Grain Effect och Tonal Curve ger kreativ kontroll över dina bilder direkt i kameran
 • CLASSIC Neg och flertalet andra filmsimuleringar för snygga färgprofiler anpassade efter Fujifilms analoga filmrullar

Välj färg

21 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

X-Pro3 Dura kamerahus svart
Videostativkit KH26P
Stativkit GoPlus FGP18A Alu + B1
27 470 SEK
X-Pro3 Dura kamerahus svart
Stativkit FIF18ALIB0 iFoto Aluminium
Kameraväska Mirrorless Mover 20 pewter
24 079 SEK

Fujifilm X-Pro 3 Dura

X-Pro 3 har med hög precision och stark filosofi förbättrats på flera fronter gentemot förgångarna X-Pro2 och X-Pro. Det nya huset påminner vid en första anblick om föregångaren, men är nu konstruerad i slitstarkare titan, har en dubbelsidig LED-skärm med infodisplay på utsidan och den större skärmen på insidan, samt förbättrad sökare. Dessutom tillkommer Fujifilms senaste filmsimulering som för CLASSIC Neg, som påminner om Fujifilms analoga Superia-film.

Fördelar

 • Tåligare konstruktion i titan
 • HVF (Hybridsökare) som kan skifta mellan optisk sökare och OLED-sökare
  • Ljusstark OLED-sökare med upp till 100fps bildfrekvens och 3,69 miljoner punkters upplösning
 • Dubbelsidig fällbar skärm med 1,28" Memory LCD samt 3" touchskärm
  • Den mindre displayen har härdat glas och fungerar även när kameran är avstängd
 • 26,1 megapixel X-trans CMOS 4 sensor & X-processor 4
 • Autofokus ner till -6EV ger autofokus även i riktigt mörka miljöer
 • HDR-läge för stillbilder med större färgomfång utan överdriven färgmättnad
 • Förbättrat grepp
 • Fuji's omtyckta filmsimuleringar, bl.a. CLASSIC Neg
 • AF-begränsare som kan ställas in med fokusringen för mer pricksäker autofokus
 • Vädertätad och driftsäker ner till -10°C

Slitstark konstruktion i titan

Titan är en metall ökänd för att vara svårarbetad – just för att den är så tålig. Trots det har Fujifilm lyckats konstruera huset i denna metall, vilket ger svårslagen hållbarhet och livslängd. Huset är dessutom vädertätat mot fukt och damm, och klarar att användas i temperaturer ner till -10° celsius. Dura-beläggningen* gör också att huset blir extremt reptåligt, så att din kamera behåller sin snygga yta i flera år framåt.

*Dura-beläggningen finns endast på modeller med benämningen X-Pro3 Dura.

Unik hybridsökare med snabb bilduppdatering

Den unika hybridsökaren låter dig byta mellan optisk och elektronisk sökare. Den optiska sökaren har förbättrats sedan föregångarna och ger en klarare bild med mindre distortion, och lämpar sig väl för de tillfällen där du vill slippa fördröjning helt och få en så naturlig bild som möjligt. Dessutom finns ett elektroniskt mötsökarfönster som kan visa förhandsgranskning, förstoring av en AF-punk och antal bilder kvar på minneskortet.

Den elektroniska OLED-sökaren har Live View-funktionalitet vilket ger dig en exakt förhandsgranskning av dina exponeringar. Med 3,69 miljoner punkter, färgåtergivning som täcker 97% av sRGB-färgrymden och hög ljusstyrka med god kontrast får du en elektronisk sökare som känns naturlig och presterar väl för fotografering av snabbrörliga föremål. Sätter du kameran i Boost-läge får den elektroniska sökaren dessutom funktionen Smoothness priority, som ger en ännu naturligare och rappare bildåtergivning.

Dubbla skärmar med Memory LCD

Den 1,28 tum stora displayen på baksidan av kameran är inte bara en homage till äldre SLR-kameror, den är även praktisk. Du kan välja mellan Classic Mode som visar bland annat vilken filmsimulation du använder, eller Standard Mode som fungerar mer som en vanlig toppdisplay och ger dig information om antal exponeringar, slutartid och ISO-känslighet. Dessutom visar skärmen denna information även om din kamera är avstängd, och det härdade glaset ser till att du slipper repor och annat slitage.
Den större skärmen med touch-funktionalitet är gömd, riktad mot huset, men kan fällas ner i 180° för att kunna användas som en vanlig LCD-skärm eller för bekväm användning i midjehöjd.


Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.