Belysningsfilter Orange 1552 1/4 CTO, ark

Gam Belysningsfilter Orange 1552 1/4 CTO, ark

Artikelnummer: 34096
239 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

CineFilter (31 konverteringsfilter) är framställt enligt s.k. deep dyed teknik.

Deep dyed betyder att en och samma film är helt genomfärgad och inte består av ett eller flera laminat av olika lager. GAM är det enda filter på marknaden som använder denna avancerade metod för samtliga effekt- och konverteringsfilter.

Det är mycket värmetåligt (smältpunkt vid 250°C) och förlorar endast färgen långsamt vid mycket kraftig ljuspåverkan.

GAM använder dessutom en polyester som är av en tunnare och smidigare typ än andra, vilket gör den mycket lätthanterlig och formbar.

Mycket arbete har lagt ner för att få fram en hög standard och jämnhet i produktionen, och det är ingen skillnad mellan rullar från olika produktionstillfällen. Renheten i färgen är 100% vilket dels förebygger stick av en annan färg, och dels minskar ljusförlusten.

GamColor® , CineFilter och GamFusion har i USA blivit den mest populära produkten bland ljussättare i både teater, film och TV/video. Detta p.g.a. sin höga kvalitet, sina många nya spännande färger, och inte minst för ett nytänkande som underlättar arbetet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.