Belysningsfilter Orange 1552 1/4 CTO, ark

Gam Belysningsfilter Orange 1552 1/4 CTO, ark

Artikelnummer: 34096
239 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
CineFilter (31 konverteringsfilter) är framställt enligt s.k. deep dyed teknik.

Deep dyed betyder att en och samma film är helt genomfärgad och inte består av ett eller flera laminat av olika lager. GAM är det enda filter på marknaden som använder denna avancerade metod för samtliga effekt- och konverteringsfilter.

Det är mycket värmetåligt (smältpunkt vid 250°C) och förlorar endast färgen långsamt vid mycket kraftig ljuspåverkan.

GAM använder dessutom en polyester som är av en tunnare och smidigare typ än andra, vilket gör den mycket lätthanterlig och formbar.

Mycket arbete har lagt ner för att få fram en hög standard och jämnhet i produktionen, och det är ingen skillnad mellan rullar från olika produktionstillfällen. Renheten i färgen är 100% vilket dels förebygger stick av en annan färg, och dels minskar ljusförlusten.

GamColor® , CineFilter och GamFusion har i USA blivit den mest populära produkten bland ljussättare i både teater, film och TV/video. Detta p.g.a. sin höga kvalitet, sina många nya spännande färger, och inte minst för ett nytänkande som underlättar arbetet.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.