Subwoofer 7040A

Genelec Subwoofer 7040A

Artikelnummer: 1020357
7 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Med en 6,5-tums bas, 50W Klass-D slutsteg och Genelec teknolgi Laminar Spiral Enclosure (LSE) klarar 7040A en SPL-nivå på 100dB och spelar ner till 30Hz. Genelec 7040A är en perfekt partner till 8010 samt 8020 och passar därför utmärkt som en mobil lösning eller för små projektstudios samt i installationer där platsbrist kan vara ett problem.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.