Subwoofer 7040A

Genelec Subwoofer 7040A

Artikelnummer: 1020357
6 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Med en 6,5-tums bas, 50W Klass-D slutsteg och Genelec teknolgi Laminar Spiral Enclosure (LSE) klarar 7040A en SPL-nivå på 100dB och spelar ner till 30Hz. Genelec 7040A är en perfekt partner till 8010 samt 8020 och passar därför utmärkt som en mobil lösning eller för små projektstudios samt i installationer där platsbrist kan vara ett problem.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.