Nyhet! Paket med LED-panel och C-stand

Godox LD150RS kit

Artikelnummer: 1053130
 • Paket för studio, location eller hemmet – skapa vart du än är
 • Belys med RGB-färger och vanligt ljus för att täcka alla dina behöv
 • Styr via DMX, fjärrkontroll (RC-R9, ingår ej) eller mobilapp
 • Stabilt professionellt C-Stand belysningsstativ
 • Slipp belysningsfilter – Lee simuleringar löser jobbet åt dig
 • Panel som kan strömförsörjas via nätadapter eller V-Mount batterier (ingår ej)

Välj variant

12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

LD150RS kit
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
Reflexskärmskit 80cm, hållare + stativ
16 170 SEK
LD150RS kit
Reflexskärmskit 120x180cm, hållare + stativ
Fjärrkontroll RC-R9 för TL60, LC500R & SZ150R
14 829 SEK
Behöver du ett paket med LED-paneler och stabila stativ? Då är Godox LD150RS kit rätt LED-belysning för dig! Skapa ljussättningar, scener, miljöer och lys upp tillvaron med högkvalitativt LED-ljus i RGB-färger eller i vanligt ljus som du kan justera från varmt till kallt för att matcha din omgivning. Godox LD150RS ger dig möjligheter utöver det vanliga när det kommer till flexibilitet och kreativitet –  Godox LD150RS är panelen för kreatörer oavsett vart du befinner dig. Välj mellan våra kit: Singel, Duo eller Duo Premium Kit

Fördelar

 • LED-panel kit för studio, location eller hemmet – skapa vart du än är
 • Återger hela spektrumet av RGB-färger och vanligt ljus för att täcka alla dina behöv
 • Perfekt för att skapa olika miljöer, ljussättningar och smickrande ljus
 • Förinställda ljuseffekter och silent mode
 • Slipp belysningsfilter – Lee simuleringar löser jobbet åt dig
 • Styr via DMX, fjärrkontroll (RC-R9, ingår ej) eller mobilapp
 • FX Mode med 39 förinställningar
 • Panel som kan strömförsörjas via nätadapter eller V-Mount batterier (ingår ej)
 • Genererar 17 500 Lux på en meter med CRI/TLCI på 96/97

Nya möjligheter att skapa kreativa miljöer

Godox LD150RS ger du unika möjligheter att välja färg, mättnad, nyans och. Använd de unika egenskaperna för Godox LD150RS för att ljussätta allt ifrån människor till bakgrunder. Godox LD150RS har ett mycket högt CRI-/TLCI-betyg (97/96) som ger dig en försäkran om överlägsen noggrannhet i färgåtergivningen. Godox LD150RS är en LED-panel på 150 Watt som genererar 17 500 Lux uppmätt på en meter.

Belysningen har variabel färgtemperatur med ett intervall från 2 500 till 8 500K eller var som helst däremellan. Du använder variabel färgtemperatur för att justera värmen på ljuset från varmt till kallt ljus för att snyggt blanda ljuset med det omgivande ljuset.

Fjärrstyrning av din belysning

Du kan styra din Godox LD150RS genom mobilappen eller köpa till en extern fjärrkontroll (RC-R9), se passande tillbeör. Behöver du styrning för lite större produktioner kan du styra din LED-panel via DMX till ett ljusbord eller via nätverkskabel (RJ45) för maximal kontroll.

Ta med dig LED-panelen på location

Du välja att koppla in din Godox LD150RS direkt till vägguttaget för att strömförsörja den eller köp till V-Mount batteri (24V/8,33A) och laddare, se passande tillbehör, för att kunna ta med den till platser där du inte har tillgång till ett vägguttag. Panelen är kompakt för sin storlek med måtten har måtten 54,2 x 51,1 x 10,8 cm och den väger endast 5,1kg.

LED-panel med möjlighet till softbox och raster

Det är inte alla LED-paneler som erbjuder extra tillbehör men med Godox LD150RS får du med skärmklaffar (Barndoors) som ger dig möjlighet att skärma av ljus och kontrollera det bättre. Det finns fler möjligheter för dig att anpassa din LD150RS ytterligare.

Det finns både softbox och raster att köpa till din ditt LED-paket, du hittar dessa under passande tillbehör eller välj vår prisvärda premium paket som innehåller både Softboxar och raster till ett bra pris.

Välj mellan våra populära paket 

Välj mellan Godox LD150RS Kit, Godox LD150RS Duo Kit eller Godox LD150RS Duo Kit Premium (Duokit med softboxar och raster)

Levereras med

I Duo-paketet ingår dubbla uppsättningar och i premium kit får du även med softboxar och raster.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.